Kæmpe fest og stort arbejde

Det er stort, når Maritimt Folkemøde i Korsør kører. I mange måneder inden har FGU arbejdet med at få styr på bannere, plakater, hjemmeside, app, foldere og andre materialer

En af de elever, der har været med til de indledende møder med Maritime Kulturdage i Korsør, Slagelse Kommune og Korsør Havn er mediegrafisk lærling Nanna Zeuthen Petersen:

”Det har været en stor opgave, som til tider har været kaotisk, men min lærer og jeg har sammen fået styr på de løse ender, og jeg synes, at det har været spændende at være med til.”

Nanna har været med i hele opstartsprocessen med projektering, materialeberegning, tilbudsgivning og opbygning af helt nyt website, og selv om der har været travlt, så har hun også lært en masse:

”Jeg har blandt andet lært at håndtere opgaverne fra start til aflevering af projekt til kunde.”

Mathias Heidelbach har også været med hele vejen og har ud over bannere, flyere og brochurer været med på hjemmeside og app.

Mathias synes, at materialerne er blevet flotte. Han er især glad for appen, som skal stå sin prøve i uge 34, hvor Maritimt Folkemøde bliver afviklet. På appen kan man se programmet og aktiviteterne på et kort, og man kan se, hvor man kan sove og spise. Mathias siger med en vis stolthed i stemmen:

”Jeg synes det er blevet godt, men vi må vente og se, om brugerne er enige.”

Frederik Andersen har blandt andet været med til at lave bannere, der skal stå ved indfaldsvejene ved Korsør.

”Vi har været nødt til at svejse dem sammen, fordi de er så store. Det har jeg ikke prøvet før, så det har været sjovt at lære noget nyt.”

Frederik synes, at samarbejdet om opgaven har fungeret godt:

”Der har fra start af været klar besked om opgaven. Dem der har lavet forarbejdet til bannerne har haft styr på det, så jeg har bare kunne gå i gang. Selvom det har været en stor opgave, har der også været tid til at have det sjovt sammen, slutter Frederik.

Jeg kan godt lide at bruge hovedet og regne ud, hvordan man gør det bedre fra gang til gang.

Jan Erik Petersen

Du vælger dine egne veje i eventyret

Kunne du tænke dig at lave en kampagne, hvor du deltager i alt fra ide til færdigt produkt? Det kan du på FGU. Læs her, hvordan idéen til en kampagne for FGU opstod og se resultatet.