Tilmelding til Maritim vision 2021

DCIM100MEDIADJI_0006.JPG

Invitation til workshop om Maritime Korsør

FGU SV vil gerne invitere maritime ildsjæle, kommunens politikere, lokale frivillige og alle interesserede borgere til en fælles workshop om Maritime Korsør – et projekt der har som mål at samle, styrke og udvikle maritime aktiviteter i Korsør. 

Workshoppen afholdes tirsdag den 9. november kl. 16.30 – 19.00 på FGU SV, Norvangen 15 i Korsør (kantinen) og programmet er følgende:

16.30 – 16.45     Velkomst og præsentation af projekt

16.45 – 18.30    Fælles ideudvikling 

18.30 – 19.00    Paneldrøftelse med kommunale politikere

19.00 –              Netværk og sandwich

Visionen med Maritime Korsør er at skabe en stærkere sammenhæng mellem lokale maritime fællesskaber og kendskabet til områdets fælles maritime historie – Korsørs DNA. Der er mange spændende enkeltstående aktiviteter (brikker) på havnen, og hvis vi sætter dem og vores energi sammen, kan vi skabe en fælles historie og fælles oplevelse af det lokale maritime Korsør.

Projektet omfatter fx restaurering af maritime historiske skibe, etablering af fysiske rammer for maritime historiske aktiviteter, bygning af en Naust og udvikling af aktiviteter, formidlings- og undervisningsmateriale målrettet offentligheden, folkeskoler og ungdomsuddannelser.

Målet med workshoppen er at få endnu flere fælles billeder på, hvad Maritime Korsør kan og skal udvikle sig til, og hvordan vi sammen tager de næste skridt.

Hvilke brikker der bliver vigtige og hvordan puslespillet samles.

Tilmelding senest 1. november på nedenstående formular.

Tilmelding til Maritim vision 2021